Відомий український телеведучий, актор, продюсер і чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов, який веде прямі ефіри розважального шоу "Танці з зірками. Артист активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими публікаціями зі свого життя. Так, в цей раз Юра показав у соцмережі кумедний кадр, на якому позує зі співачкою і актрисою Надією Мейхер, а в підписі до нього анонсував продовження українського серіалу "Великі Вуйки".

На новому фото Горбунов і Мейхер позують в кіношних образах, мабуть, на знімальному майданчику. Перед камерою Юрій з'явився у білій футболці, поверх якої накинув яскраву картату сорочку, а на голові незвичайна капелюх, він злегка посміхається в камеру. Трохи позаду видно Надію, вона в прекрасному блакитному платті з хусткою на голові і фірмовою посмішкою на обличчі. У підписі до кадру телеведучий написав: "Великі Вуйки наступають! Цієї осені на 1+1, продовження улюбленого серіалу!". Фани в захваті від нового фото артистів, їх завалюють компліментами і питаннями про продовження серіалу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ткач із "Кварталу 95" махнув у село з Мейхер і Кароль, Ще й Горбунова прихопили.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що престаріла Надія Мейхер з сумними очима здивувала фотографією в хусточці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Юрій Горбунов розсмішив кадром з голою жінкою.