Відомий російський виконавець Микола Басков, якому заборонено в'їзд в Україну, сильно схуд на самоізоляції, чим неодмінно хвалиться в соцмережі, викладаючи все нові і нові фотографії. Так, в цей раз головний натуральний блондин РФ показав яскравий знімок, на якому з'явився в дивному вбранні.

Як видно, Микола присів на борт крісел кабріолета, на ньому вогненно-червоний костюм з білосніжної сорочкою і білою хусткою в нагрудній кишені. Він зайняв горду позу і з серйозним обличчям дивиться прямо в камеру. У підписі до кадру Басков написав: "Скоро новий кліп на пісню "Дівчинка космос". Фани в захваті від нового фото артиста, його завалюють компліментами і питаннями про кліпі, хоча сподобався такий спосіб не всім.

Раніше стало відомо, що зірка російської естради Микола Басков шокував народ результатами схуднення за час карантину. Виконавець "Натурального блондина" Микола Басков опублікував в Instagram-акаунті фото до і після схуднення. На знімках він зображений з різницею в пару місяців. За словами артиста, за час карантину він схуд на 16 кілограмів, але при цьому не вдавався до послуг пластичних хірургів. Каже, що схуд завдяки простій дієті – швидку втрату зайвих кілограмів дало триетапне харчування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Басков з'явився в компанії напівголого пузатого чоловіки і заговорив про великі плани на нього.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Басков показав, як Лорак спить з молодим бойфрендом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Басков жорстко накинувся на Полякову.