Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті цікавий фотоколаж, на якому співачка з'явилася в дуже незвичайних образах, і позах.

На першій частині колажу весела Тіна Кароль відображена майже в повний зріст, правда, вона сидить у вельми спокусливій позі. На ній маленьке світле плаття, яке практично неможливо розгледіти через її положення. Волосся співачки розпущені і недбало укладене, а на її обличчі акуратний макіяж і промениста усмішка. На другому знімку Тіна в тому ж вбранні, але знята крупним планом, так що можна розгледіти її обличчя. Численні фанати не пройшли повз, вони в захваті від нового образу зірки, її засипають компліментами в коментарях до публікації, деякі зазначили, що тут Тіна не схожа сама на себе, а інші збентежені її ідеальним виглядом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.