Український актор Юрій Горбунов анонсував продовження улюбленого серіалу багатьох українців "Великі Вуйки". Про вихід другого сезону він згадав у пості на своїй сторінці в Instagram.

Юрій Горбунов виклав фото у компанії з Юрієм Ткачем на фоні гуцульської хати, яке підписав:

"Чекайте на двох Юрчиків в продовженні пригод гуцулів — Великі Вуйки 2!! Юра як завжди — веселий, смішний і легкий на підйом! Чекайте на 1+1", - написав Горбунов.

Також Юрій Горбунов натякнув, коли саме чекати виходу серіалу про життя гуцулів "Великі Вуйки - 2". Актор поділився фотографією з Надією Мейхер і написав:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Великі Вуйки наступають!! Цієї осені на 1+1, продовження улюбленого серіалу!!".

Остання 16 серія 1 сезону серіалу "Великі Вуйки" вийшла 24 жовтня 2019 року, і в ній нарешті стало відомо, як закінчився фільм, і що буде з дорогою до Великих Вуйок. Після виходу останньої серії "Великі Вуйки", українці не можуть дочекатися 2 сезону, в якому з'являться улюблені персонажі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Хто Астаф'євій руки відрізав?": Юрій Горбунов розсмішив кадром з голою жінкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", Лариса Гузєєва пояснила, чому красуня-донька відмовилася ставати акторкою.

Також Знай.uа" писав, Береза звернувся до Зеленського через заручників у Луцьку: "Від психа до Путіна".