Солістка українського гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна зізналася, що братиме участь в новому телевізійному сезоні "Танці з зірками", яке свого часу намагався підкорити теперішній президент Володимир Зеленський.

Відповідний допис вона оприлюднила на Instagram-сторінці гурту.

"Рокери не танцюють – з такою настановою я жила багато років, хоча в глибині душі, я хотіла побачити себе в танці. Навіть на сцені я не стою біля стійки з мікрофоном, я рухаюся і мені подобається дивитися, як люди сприймають це. Тому, я вирішила, що у мене одне життя і чому б не спробувати потанцювати, якщо цього хочеться, і зламати стереотипи про нетанцюючих рокерів.

Переді мною стоїть мета – навчитися танцювати, мета мого партнера – перемогти в шоу, тому у нас чудовий "коктейль", який допоможе здійснити мрії. Чекайте вже восени наші запальні та неповторні танці", - прокоментувала Юлія свою участь у шоу.

Юлія Саніна, фото - https://www.instagram.com/the_hardkiss/
Юлія Саніна, фото - https://www.instagram.com/the_hardkiss/

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також співачка звернулася і до українців, запитавши в них, який танець вони найбільше хочуть побачити у її виконанні.

"Я сказала танців "Так". Тепер ви скажіть мені, який танець найбільше чекаєте в моєму виконанні?", - написала Саніна.

Щодо користувачів, то вони запевнили, що їм зовсім не важливо, що вона буде танцювати, адже "в будь-якому разі – це буде прекрасно".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, солістка The Hardkiss відверто розповіла про інтим з Кароль.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Тіна Кароль поділилася інтимним відео з Юлією Саніної.

Також портал "Знай.ua" писав, що Саніна з Hardkiss розповіла про перший поцілунок з чоловіком.