У новому випуску популярного YouTube-шоу Олексія Дурнєва "Дурнєв шукає хлопця" ведучий поспілкувався із відомою реперкою Аlyona, переможницею шоу "Холостяк" Дашою Ульяновою і зі своєю улюбленою колегою Дашею Ши.

Чому Даша Ульянова не вийшла заміж за холостяка? Яке побачення запам'ятала Alyona Alyona? Будь хлопців любить Даша Ши? Дивись Дурнєв шукає хлопця 20 випуск прямо зараз!

Ульянова і Дурнєв, фото: youtube
Ульянова і Дурнєв, фото: youtube

"До якогось моменту я думала, що розмір не має значення. Але все залежить від чоловіка", - поміркувала Даша Ульянова.

За її словами, це як борщ у кожної госоподині має інший смак. І начебто рецепти однакові, інгредієнти ті самі, а результат абсолютно інший. Так само точно і з чоловкіами.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дурнєв уважно слухав з відчиненим ротом, а потім спитав: "Тобто різні на смак?" Від реготу не стримались навіть оператори, які знімали ролик. І ще й порівняв: "Знаєте, коли чл*н береш до рота, а потім пампушку?!"

Ульянова і Дурнєв, фото: youtube
Ульянова і Дурнєв, фото: youtube

Також багато кумедних моментів Дурнєв обсміяв із іншими учасницями шоу. Як відомо, нове стартувало в середині квітня. Учасницями першого випуску стали популярні instagram-блогери.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олексій Дурнєв дізнався подробиці про особисте життя популярних блогерів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джамала змінила образ заради культового глянцю.