Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна не так давно запустила свій проект на YouTube під назвою "Іспит на відвертість". В цьому шоу телезірка бере інтерв'ю у відомих особистостей. Так, серед гостей Маші був Вакарчук, Горбунов, Никитюк, Притула, Джамала та багато інших. Але в цей раз до Єфросиніної прийшов відомий репер і продюсер Олексій Потапенко.

У своєму Instagram Марія виклала короткий відеоанонс цього випуску з найяскравішими моментами. А у підписі до публікації розповіла про свої враження від інтерв'ю з Потапом. "@realpotap прийшов на інтерв'ю на дві хвилини раніше призначеного часу, попросив мій тональний крем і спонжик (дівчатка, досі його не перу), сам себе загримував за хвилину, сів у кадр і... дав мені неймовірно емоційний і дзвінке інтерв'ю. Говорили про різне, але центральною темою стала чесність людини – як перед самим собою, так і перед іншими. Про двох шлюбах, хейтерах сина і сварках з Настею @kamenskux дивіться на моєму каналі в проекті #Іспит. Посилання в профілі", - написала Єфросиніна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.иа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.