Відома українська актриса Ольга Сумська порадувала шанувальників на своїй сторінці в Instagram рецептом улюбленої закуски грузинської кухні.

53-річна знаменитість супроводила пост відео та селфі з закускою у вгляді ресторанної страви, які вона приготувала на власній кухні. Сумська зазначила, що дана закуска дуже корисна і водночас поживна й смачна.

Сумська, фото Instagram
Сумська, фото Instagram

"Нарешті приготувала одну з улюблених закусок грузинської кухні!🌶🥬😋Тож, ловіть рецептик: запечений або відварений буряк, відварена капуста або бланширований шпинат (пхалі можна робити з будь-якої зелені), зелень кінзи, волоські горіхи, спеції, зубчик часнику, спеції: сіль, перець, коріантр, хмелі-сунелі, перець чілі за смаком!", - написала Сумська.

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Пропустіть через м’ясорубку почищений буряк і відварену капусту або шпинат, викладіть на сито, аби трохи відтиснути сік.

Змішайте у блендері грецькі горіхи, кінзу, спеції, сіль! А тепер змішайте перемелену суміш з буряком і капустою і формуйте кульки!Прикрасити зеленню і зернами гранату! Смакота!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Сумська поділилася рецептом улюбленої горіхової настоянки: "Залила горілкою і все!"

Як повідомляв портал Знай.uа, вічно молода Ольга Сумська видала свою містичну таємницю.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська показала юну красуню-дочку на 15-річчі "Світського життя", українці в захваті.