11-річний син популярної української співачки Тіни Кароль заінтригував фанатів новинами про свої мрії і майбутнє. На питання: ким ти не хочеш бути, він сказав, що не хоче стати співаком... як його зіркова матуся.

Відео опублікували на фан-сторінці Веніаміна в Instagram.

Веніамін, фото Instagram
Веніамін, фото Instagram

"Тепер ми точно знаємо ким не хоче стати Веня😌", - йдеться у повідомленні.

"Не хочу бути співаком. Це дуже класно, але займає занадто багато часу. А я хочу бути із своєю сім’єю", - сказав мудро хлопчик.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Шанувальники у коментарях дивуються, як так швидко летить час, і Веніамін так швидко виріс. А деякі шанувальники сторінки зазначили, що, дорослішаючи хлопчик стає все більше схожий на свою зіркову маму. А розмірковує, як дорослий.

"Умничка!!!👍👍👍", "😍😍😍", "Веня😍❤️", "😍😍 Малэнкий", - коментують у мережі користувачі.

Варто нагадати, 16 липня, у Ботанічному саду імені Гришка відбулося святкування 15-річчя програми "Світське життя". Привітати улюблену передачу прийшли зіркові друзі. Серед селебріті були і Тіна Кароль з сином Веніаміном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль з'явилася в королівському сукню, але фанати не в захваті.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль заінтригувала українців загадковим відео.

Також Знай. ua писав, що Тіна Кароль "вистрілила" в Зеленського спокусливим поглядом, Потап аж зняв маску.