Відома американська модель, яка навіть кілька разів потрапляла на перші шпальти спекотного журналу "Playboy", Ана Чері (Ana Cheri) розкритикувала відому соціальну мережу Instagram. Так, остання нарікає, що її фотографії часто блокують через нібито наготу, яка відсутня на знімках.

Відповідний допис вона оприлюднила на своїй сторінці в Instagram, де завдяки спокусливим формам зуміла зібрати понад дванадцяти мільйону армію шанувальників.

За словами моделі, останнім часом керівництво соцмережі активно блокує її світлини, яким вона ділитися з користувачами, адже вони нібито є вкрай відвертим. В той час Чері запевнила, що є низку інших сторінок, де знімки ще відвертіші за її, але вони функціонують нормально.

Фото Чері

"Instagram… вони видалити це, тому що там є "нагота"!? О, а животики дозволені зараз? На інших сторінках прямо розміщуються оголені дівчата, але це йде всупереч з керівними принципами? Трахни це!", - написала вона, оприлюднивши гарячу фотографію, яка раніше була заблокована.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юна модель Playboy залишилася в машині лише у трусиках, навіть принади не прикрила.

Як повідомляв портал Знай.ua, що пишногруда Демі Роуз оголила "персики" серед засніжених гір, просто потягни за підтяжки

Також Знай.ua писав, що мокра фітнес-модель Ана Чері умістила тілеса у вузький купальник.