Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість порадувала публіку яскравим фото, на якому з'явилася в спокусливому образі в розкішному автомобілі.

Як видно, на вечірній променад Світлана наділу сексапільне коротке плаття чорного кольору, поверх якого накинула, мабуть, чоловічий чорний піджак. Свій образ зірка доповнила модними чорними босоніжки на шпильках. Її волосся цікаво покладені, на обличчі яскравий макіяж, а на тілі багато стильних прикрас, в руці вона тримає чорну сумочку і млосно дивиться в камеру. У підписі до кадру Лобода дала порада дівчатам: "У кожної дівчини має бути маленьке чорне плаття і велика харизма – і ніч буде незвичайною. Магія погляду і нічого більше #МалышкаLO". Звичайно ж шанувальники співачки не пройшли повз і почали активно обговорювати її нове фото, засипає компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.