Зараз вся Україна знаходиться на карантині через пандемію коронавіруса в світі. Незважаючи на послаблення, проведення масових заходів з великою кількістю глядачів заборонено.

Обмеження продовжили до 31 серпня, у зв'язку з чим люди не можуть насолодитися виступами улюблених артистів на концертах. Тому фанати не можуть побачити їх наживо, на виступах зі сцени. Однак артисти все-таки знаходять спосіб підтримувати комунікацію зі своїми шанувальниками. Наприклад, Наталя Валевська дала онлайн-інтерв'ю.

Geplaatst door Наталія Валевська op Woensdag 22 juli 2020

Валевська прийшла в студію Alatara TV Live – відомого українського стримингового каналу на Youtube. Тут виходить програма “Созидай”, куди запрошують відомих особистостей. Валевська погодилася на онлайн-інтерв'ю, і розповіла своїм шанувальникам багато цікавого про себе.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

В інтерв'ю Наталії Герман, Валевська ділилася історією свого успіху, а також своїми роздумами про життя і різних її аспектах.

Перед цим ми писали, що останнє фото Наталії Валевської страшенно налякало шанувальників. Валевська вийшла на зв'язок з лікарні.

"Господь милостивий! Дякую всьому медичному персоналу. Рухаємось далі!", — написала Наталя.

Шанувальники почали бажати співачці якнайшвидшого одужання: "Благослови Господи вас","Все буде добре, ви дуже сильна Наташ, ми з вами", "Все буде добре тримаю за вас кулаки", "обов'язково Все вийде! По своєму досвіду можу сказати, порадити: моліться Діві Марії і носіть пояс Богородиці не знімаючи, зав'яжіть його собі на тілі на талії і носіть", "ще Зовсім трішки і завершитися всі щасливо. Вірте, тільки вірте!".

Нагадаємо, Віра Брежнєва виставила дуже відверті кадри, позуючи лише в чорному боді.

Раніше Знай.uа повідомляв, Астаф'єва показала розкішне тіло київським метро.

Також Знай.uа писав, Валевська перенесла ще одну важку операцію.