Співак Ігор Ніколаєв, колишній чоловік співачки Наташі Корольової, яка пішла від нього до шоумена-стриптизера, відомого на прізвисько Тарзан, поділився з підписниками фото, яке він знайшов в інтернеті. Музикант попросив допомогти у тому, щоб згадати коли й де був зроблений цей знімок, а також дати відповіді на інші пов'язані з фото запитання.

Відповідну світлину він розмістив на своїй сторінці і соціальній мережі Instagram.

"Знайшов в інтернеті фото, і виникла маса питань:

Який це рік?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Де це ми?

Мірою чого є пляшка Хайнекен (І Хайнекен це?)

Хто за Ірою (моя версія - Таня Овсієнко)?

Куди дивиться Саша Цекало (і він це?)?

Чия нога зліва від Іри Аллегрової?

Питання один глибокодумно іншого ...)))

Головний відповідь: були ГАСТРОЛІ, а зараз у артистів - нескінченний тривалий відпустку без утримання, тому залишається тільки розглядати ось такі фото ...

Ну що ж, чекаю відповідей на мої запитання! І, може бути, у вас виникнуть нові!)" - йде мова в оригінальному дописі.

На знімку й справді можна побачити, як Ніколаєв прикладає пляшку напою, схожого на пиво Хайнекен, до жінки, схожої на Ірину Аллегрову.

На жаль, допомогти співаку його підписники не змогли.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній Корольової Ігор Ніколаєв зворушливо привітав Агутіна: "Скільки зим йдемо по життю!" Ніколаєв зазначив, що вони з Агутіним багато років дружать і просто йдуть разом по життю.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній Корольової Ніколаєв показав таємничу супутницю: дельфін забув русалку і скинув 20 років.

Також портал Знай.uа писав, що колишня дружина Ігоря Ніколаєва, співачка Наташа Королева похвалилася засмагою, поставши перед камерою в одних шлейках від купальника.