Доволі епатажна телеведуча і блогерша Анастасія Івлєєва разом з чоловіком, репером Олексієм Узенюком, якого більшість знають під псевдонімом Елджей, заразилися коронавірусом.

Про це вони обоє написала на своїх сторінках в Instagram.

"Я і мій чоловік захворіли COVID-19. Нагадую, що вірус нікуди не подівся, будьте обережні! - написала вона.

Настя Івлєєва і Елджей, фото: Instagram
Настя Івлєєва і Елджей, фото: Instagram

Також Івлєєва додала, що найближчим часом розповість подробиці хвороби, її симптоми і те, як вони з чоловіком зрозуміли, що заразилися.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Своєю чергою, Елджей розмістив в Instagram-сторіс позитивний результат тесту зі словами: "У мене корона, значить, я король. А я якщо я король, значить, у нас є майбутнє".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Орла і решки" Івлєєва купує коханцю годинник за 7 мільйонів, доки її мама живе у квартирі без раковини

Як повідомляв портал "Знай.ua", Івлєєва з "Орла і Решки" зізналася, навіщо роздяглася в клубі Берліна – "Атмосфера сексу, неон, оксамит"

Також "Знай.ua" писав, що Басков підкотив до зірки "Орла і решки" Івлєєвої - "Жодна шл*ха з тобою не зрівняється"