Блогер і телеведуча Анасталия Ивлеева поділилася незручної ситуації, яка сталася під час зйомок в Берліні. Про це вона розповіла в YouTube-шоу "Що було далі?".

В Берліні знімальна група потрапила в нічний клуб, де гості відкрито займаються інтимом. Зірка зізналася, що це було одним з найбільш неприємних спогадів в її житті.

Ивлеева розповіла про історію, яка не потрапила в ефір "Орла і решки" з місцевого нічного клубу Берліна. Знімальна група впала в ступор, коли переступили поріг клубу.

Настя Івлєєва: бекстейдж
Настя Івлєєва: бекстейдж

"Розуміємо, що попахує якоюсь фігнею. Тому що там ходять напівголі люди. Всі одягнені в шкіру і латекс. Мене це насторожує. Я заходжу на ресепшн, а вони мені: "Роздягайтесь!" При цьому всередині атмосфера сексу: неон, червоний оксамит, заявила Ивлеева в YouTube-шоу "Що було далі?".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте телевізійники вирішили продовжити роботу і навіть роздяглися до пояса, щоб їх пропустили в зал. Однак те, що вони побачили в самому клубі, їх шокувало.

Виявилося, що учасники вечірки сексом у всіх на виду. Особливо приголомшеною залишилася Ивлеева, яка, незважаючи на свою розкутість, не звикла до подібних сцен.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Орла і решки" Ивлеева не годує чоловіка.

Як повідомляв Знай. ua, Ивлееву з "Орла і Решки" спіймали на водінні в нетверезому вигляді.

Також Знай. ua писав, що зірка "Орла і Решки" Ивлеева обзвелась шикарним автопарком.