Як відомо, російський співак Микола Басков і телеведуча Анастасія Івлєєва знайомі вже кілька років. А нещодавно їм видалася можливість разом взяти участь в забавних челленджах. У процесі зйомок артист грубо пожартував над блогеркою. Про це стало відомо з шоу Івлєєвої "ЗБС – Зірки, бабки, ставки" на YouTube.

Так, суть нового шоу Анастасії зводиться до того, що знаменитості намагаються виконати челленджи, які поставили фанати. У ході зйомки Басков зло пожартував над приятелькою, коли та заявила, що єдине, чого не вистачає її шоу — це повій.

"Жодна повія з тобою не зрівняється. Не ображайся, я в хорошому сенсі", - зазначив артист.

У свою чергу, Івлєєва оцінила жарт і навіть продовжила його.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Це мої друзі, спокійно. Не звертайте уваги. Це ж Москва, шоу-бізнес — тут всі повії", — відповіла блогерка.

Також у ході шоу учасникам довелося виконувати дуже смішні завдання. Зокрема, Анастасія набила собі татуювання у вигляді смайлика, а Басков причепив до язика 8 прищіпок. У разі, якщо хтось не міг виконати завдання, вони відправляли частину своїх грошей (від 5 до 20 тисяч рублів) глядачеві, який надіслав челлендж.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Анастасія Івлєєва зробила Элджею приємно автоматом Калашникова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Микола Басков подарував матері Анастасії Івлєєвої нову раковину.

Також "Знай.ua" писав, що Микола Басков затанцював Анастасію Івлєєву.