Лайма Вайкуле вже п’ятий рік поспіль проводить фестиваль Laima Rendezvous Odessa. Улюблениця мільйонів, друг України, латиська співачка Лайма Вайкуле розповіла, як готувалася до 5-ої річниці фестивалю Рандеву в улюбленій передачі про селебрітіс "Світське життя" з Катериною Осадчою.

Вперше фестиваль провели в ОДесі. Це місто Лайма вважає особливим.

За словами Лайми, все було з планом, всі виступи артистів відбулись, глядачі побачили справжнє шоу.

"Всі виступили супер! Більше того, у нас з’явилися співаки, які піднімають планку фестивалю. Вони дають поштовх ще більше старатися. Ну а Монатік чого вартує! Я познайомилась з ним", - зазначає Лайма.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Монатік також висловлював неймовірне захоплення Лаймою. А вона в свою чергу радіє, що фестиваль дає можливість не лише зустрітись зі старими друзями, а й познайомитись із новими.

Лайма Вайкуле, фото: youtube
Лайма Вайкуле, фото: youtube

"Насправді я зганьбилася сьогодні! Я вийшла у доволі прозорому костюмчику, а коли мені показали фото зі сцени, я ледве не збожеволіла. Але це не перший промах у житті", - додає Лайма.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лайма Вайкуле активно готується до зустрічі з українцями: "Я вже почала її розуміти".

Також "Знай.ua" писав, хвороба Лайми Вайкуле довела її до відчаю: "Почала писати прощальні листи".