Даніель Салем, ліванський мачо, який підкорив українців своєю участю у проєктах “Голос” і “Танці з зірками” виклав пікантне відео, яке привело у захват його шанувальниць.

Відповідним записом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Салем поділився шматочком нового інтерв'ю, яке він давав білявці. Зірка наклав на короткий ролик красиву сучасну музику з жіночим вокалом, а в кадрі усі шанувальники можуть помітити як легко він кокетує і фліртує з інтерв'юеркою. Таке враження, що між ними летять іскри. Чоловік підписав своє відео: “Інтерв'ю...і все!”

Салем - зірка Одеси, адже вдало створив з нуля декілька ресторанів, які задають тон ресторанній культурі міста. Має ліванське та українське коріння. Після смерті матері-українки від раку виїхав з татом до Лівану, де здобув освіту і відслужив в армії. Повернувся в рідну для його матері Одесу, знову опанував російську мову і отримав фах лікаря, проте зрозумів, що відкривати ресторани і бути публічною особою йому цікавіше. Виховує доньку на ім'я Луна, з якою має дуже близькі і довірливі стосунки.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Даніель Салем, фото: Instagram зірки
Даніель Салем, фото: Instagram зірки

Раніше улюблена жінка Дана Балана заспівала весільну пісню на сцені "Голос країни 10".

Також Знай.uа повідомляв, що зірки "Кріпосної", "Спіймати Кайдаша" і "Акушерки" розповіли про плани на Великдень 2020.

А зірка комедії "Папаньки" і "Дизель Шоу" Євген Сморигін розповів про майбутню битву на Великдень. Він поділився своїми переживаннями через святкування в умовах карантину.