Цей рік відзначиться рекордним сплеском народжуваності серед українських зірок шоу-бізнесу. Як ніколи багато в цьому році нас чекає зіркових немовлят.

Так, у Фоззі з ТНМК у квітні народилася двійня. Співачка Onuka народила первістка 15 травня. Співачка і зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія також вперше стала мамою в травні цього року.

А 19 червня Джамала потішила прихильників новиною про те, що вони з чоловіком вдруге стали батьками. Переможниця "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова, актриса Анна Саліванчук і співачка Alyosha теж готуються до появи дитини не вперше. Дружина відомого українського ведучого Григорія Решетника народить третього малюка.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Досвідчені зіркові мами з особистого досвіду діляться корисними порадами. Наприклад, як облаштувати дитячу і повідомляти старшим дітям про поповнення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що донька Кравець з "Кварталу 95" вразила дорослими розвагами з довгою штукою в руці.