Переможниця Національного відбору на "Євробачення 2019" українська співачка MARUV часто радує численних шанувальників новинами та фотографіями на своїй офіційній сторінці в Instagram. Епатажна артистка і в цей раз через соцмережі зробила гучну заяву з приводу пісенного конкурсу і представника від Росії Сергія Лазарєва.

Так, на своїй сторінці Анна Корсун (так звуть MARUV поза сценою) опублікувала нове пікантне фото, яким тільки порадувала шанувальників. На чорно-білій фотографії, яка з'явилася в записі Анни, вона позує в сексуальному сценічному образі з чорною косинкою на голові. На дівчині немає білизни, тільки біла блуза, яка йде під корсет, який, у свою чергу, плавно переходить в шкіряне плаття. У підписі до фото MARUV зробила чергову заяву з приводу "Євробачення 2019".

"Зізнаюся, я втомилася від того, що ЗМІ виривають слова з контексту, щоб підвищити трафік своїх ресурсів. Ситуація з конкурсом «Євробачення-2019», яка, здавалося б, давно забута, кожен день повертається до мене новими заголовками, що приводять у ступор. Поясню останній раз: я дуже давно знайома з Сергієм Лазарєвим, який був моїм наставником в українському проекті «Голос країни-4», де я брала участь 5 років тому. Але, мабуть, моє знайомство з ним стало крутою темою для спекуляцій у заголовках нашої преси. За кого я голосую на "Євробаченні"? Скажу вам так: я за бенгер, який підірве Європу! Кожному артистові, який вийде на сцену "Євробачення" в Тель-Авіві, бажаю удачі, хоробрості і перемоги! Я – за музику!", - написала Анна у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники зірки не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її обговорювати. Хтось підтримує позицію MARUV, хтось її засуджує, а інші просто милуються сміливим образом дівчини на цьому фото.

Нагадаємо, організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кириленко розповів всю правду про MARUV.