У суботу, 23 лютого, відбувся фінал Національного відбору на "Євробачення 2019", в якому взяли участь шестеро претендентів на поїздку в Тель-Авів в травні, щоб представити Україну на міжнародному конкурсі.

Найбільшу кількість балів від глядачів набрала MARUV, яка і стала переможницею Нацвідбору. Друге місце дісталося Freedom Jazz.

Джамала

Джамала розповіла, що думає про MARUV на прес-конференції, яка відбулася з членами журі після оголошення результатів.

- В минулому році у MELOVIN був досить гарний виступ і шоу, номер і досить гарний вокал. Та й глядачі його визначили на 7-е місце. Але так само, як і на Нацвідборі на "Євробаченні", крім глядачів, є журі. Як ви думаєте, чи може ситуація в цьому році повторитися, так як ви раніше сказали, що до MARUV "є питання" щодо вокалу і номеру?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

"Для журі потрібно співати блискуче. Ось правда. Щоб не було ніяких питань. От ви сказали кілька разів слово "досить". Досить гарно заспівав, виступив. Достатньо – недостатньо. Це має бути вогонь, який бачать всі здалеку. Це повинно бути так, щоб нам здавалося, що вона розвалить зараз цю сцену. Над цим можна буде потім попрацювати. Тому що, як ми знаємо, номер, який було показано тут, він все одно ще допрацьовується сотні разів. Ось тут, думаю, MARUV допоможе її команда". розповіла Джамала

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

Нагадаємо, відома українська травесті діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. Але цього разу Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала в Instagram новий пост про Національний відбір на Євробачення 2019 і про переможницю MARUV.