Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гаряче відео, приголомшивши численних шанувальників кардинальними змінами.

Так, артистка зі спокусливої шатенки перетворилася на грайливу красуню з рожево-блакитним волоссям. Варто відзначити, що Настя зробила перевтілення не справді, а лише в додатку, щоб перевірити, чи личить зірці такий стиль.

Trying new hairstyle 💜💙 Looks good on me? (спробувала нову зачіску. Мені личить?)

Фолловери не пройшли повз, але їх думки кардинально розділилися: "Вигляд має ніби накурилася наркотою🔥", "Вибачте Настя,але зупиніться будь ласка зі схудненням-ви були дуже милою,а зараз пора зупинитися!", "Анастасіє, ви прекрасні з будь-яким кольором, таких мега позитивних дівчат складно знайти. Дякую за творчість і любов до людей!", "Шалено красиво💜💙", "Так дуже 👑👑", "Стара стала ,не красиво!", "Цікавий колір, прикольно виглядає. Вам добре".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.