Солістка української групи "The Hardkiss" Юлія Саніна часто радує фанатів кадрами зі своєї особистого та професійного життя. Відомо, що зірка бере участь у популярному шоу "Танці з зірками". На цей раз жінка показала неймовірний образ на "Танцях з зірками" із партнером - хореографом Дімою Жуком. Відповідне відео вона опублікувала в Instagram.

"Мы в игре!", - підписала публікацію Саніна.

Танцюрист вже в четвертий раз буде брати участь у проекті.

"З Дімою мені пощастило. Я вважаю його кращим і самим стильним танцівником проекту. Також він виявився класним учителем, Діма бачить мій потенціал і не дає впасти у відчай. А ще він палкий красень, тому, дівчата, готуйтеся", — зазначила фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна про свого партнера у шоу.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Саніна, фото 1+1
Саніна, фото 1+1

Прем'єру нового сезону танцювального проєкту заплановано на осінь 2020 року.

Також відомо, що партнером Слави Камінської став танцюрист і хореограф Дмитро Дікусар, який втретє братиме участь у шоу "Танці з зірками".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Танці з зірками" вплинули? Саніна з The Hardkiss зізналася у головному, більше терпіти немає сил.

Як повідомляв Знай.uа зухвала фронтвумен The Hardkiss Саніна вийде на паркет "Танців з зірками.

Знай.uа писав, що солістка The Hardkiss Юлія Саніна пішла по стопах Зеленського.