Учасник минулих сезонів "Танців з зірками" Олександр Прохоров зізнався, кого з українських зірок вважає сексуальними і що він вкладає в це поняття.

В інтерв'ю Знай.uа танцюрист і хореограф розповів, що йому завжди подобалися дівчата з довгими ногами, це його слабкість.

Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста і хореографа
Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста і хореографа

"Завжди подобалися і подобаються високі дівчата. Довгі ноги протилежної статі для мене, як червона ганчірка для бика. Але, якщо говорити про заочний вибір, мій погляд завжди привертає природна зовнішність і краса. Чим менше косметики на дівчині, і ніякого ботоксу, то шанси, що вона мене зацікавить, вище", - зазначив Прохоров на питання, яка дівчина може викликати в нього симпатію.

Також він поділився, що для нього краса і сексуальність - це два різних аспекти, які не завжди поєднуються в одній людині. Але дві українські співачки для нього точно є прикладом сексуальної енергетики.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Я вважаю сексуальними Надю Дорофєєву і Дашу Астаф'єву. Сексуальність - це не тільки зовнішність, це стан та енергія, яка йде від людини. Це коли ти дивишся на людину і тобі мало часу, щоб налаштуватися. Це коли її енергетика притягує тебе і ти прагнеш її. Для мене ця сексуальність ховається в очах", - зізнався танцюрист.

Нагадаємо, Олександр Прохоров брав участь у минулому сезоні "Танців з зірками" в парі з Анною Різатдіновою. Разом з відомою гімнасткою він дійшов до фіналу проєкту.

Танцюрист розповів, що досі підтримує стосунки з партнеркою по паркету.

"Я намагаюся зберігати стосунки зі своїми партнерками і продовжувати спілкування і за межами проєкту. Анна Різатдінова - шалено приємна і цікава мені людина. Навіть по закінченню проєкту ми спілкуємося, ми дружимо і підтримуємо один одного. З Анітою Луценко ми теж зберегли класні стосунки, і ми продовжуємо бачитися і спілкуватися", - зазначив Прохоров.

Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста
Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста

Нагадаємо, в інтерв'ю Знай.uа Олександр Прохоров розповів, який кастинг на участь у шоу проходять танцюристи, про кохання на паркеті і знайомствах в інтернеті.

Раніше Знай.uа писав, що танцюрист Олександр Прохоров розкрив, що відбувалося за лаштунками "Танців з зірками".

Також повідомлялося, що актор Михайло Кукуюк розповів Знай.uа, що йому не сподобалося на "Танцях з зірками".