Популярна українська співачка Настя Каменських, яка торік вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. В цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі гаряче фото, на якому позує в курортній локації.

Як видно, Настя стоїть в еротичній позі на красивому причалі біля самої води, схоже, зірка вирушила на турецький курорт після затяжної самоізоляції. На прогулянку до мору співачка вийшла в спокусливому роздільному купальнику-бікіні, який красиво підкреслив її апетитні форми і шоколадний загар. Її пишні кучері розпущені і недбало укладене, вона запустила в них одну руку, а на її обличчі немає макіяжу. У підписі до кадру Каменських написала: "Hello there again. Гори і море – улюблене поєднання. Хочеться, щоб в цьому роки ми відвідали ті місця, в яких давно мріяли побувати і побачили, в якому дивному світі ми живемо!". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.