Серіал "Дикий ангел" подивилися в десятках країн світу: пару Мілагрос-Іво обожнювали мільйони. Виконавці головних ролей Наталія Орейро і Факундо Арана досі з теплом згадують про цю роботу. Нещодавно актори вийшли в прямий ефір і в милій бесіді розкрили подробиці своїх багаторічних відносин.

Наталія Орейро зробила для шанувальників розкішний сюрприз - запросила в прямий ефір Instagram Факундо Арана.

Про що говорили Наталія Орейро і Факундо Арана:

Про першу зустріч

Актриса розповіла, що їхня перша зустріч відбулася задовго до "Дикого ангела" - в караоке-клубі, коли їй було всього 16 років. Орейро відпочивала разом з подругами, а Арана грав на саксофоні. Дівчина без сорому піднялася до нього на сцену, весело пританцьовуючи і підспівуючи. Саме з того вечора молоді люди стали підтримувати зв'язок. Обидва навіть не підозрювали, що незабаром їхнє життя круто зміниться. Минуло кілька років, перш ніж вони почали працювати разом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Про дружбу

Приятелювання допомогло артистам встановити теплі стосунки під час зйомок "Дикого ангела". Однак, за визнанням Наталії, міцної дружби між ними в той період не виникло.

"Ми знімали серіал майже два роки, - ділилася вона. - У нас була велика хімія під час роботи, це помітно, серіал продовжують показувати в різних країнах. Але ми не були такими друзями, щоб кудись разом виходити або розповідати про особисте життя. Ти завжди був дуже потайним, і я теж. Тому справжніми друзями ми стали вже під час зйомок "Ти - моє життя" багато років по тому. Ми зустрілися, коли стали старшими, у нас була вже інша думка. Тоді і зблизилися по-справжньому" .

Про зйомки

Орейро згадує, що довгоочікувана фанатами любовна сцена між Іво і Мілагрос була для неї досить складною. Актриса тоді вперше постала перед камерою в напівоголеному вигляді і зіграла пристрасть.

"Ти був дуже акуратним зі мною, дуже добрим, яким ти і є, - говорила вона другові. - У мене прекрасні спогади. Але я відчуваю себе ніяково, граючи відверті сцени, без одягу. До того ж в той день було дуже холодно! нас зігрівало тільки багаття".

Про сім'ю

На превеликий жаль шанувальників, Арана і Орейро ніколи не зустрічалися. Між ними було багато зворушливих моментів, які стали основою для їхньої міцної дружби, але кожен щасливий в своєму шлюбі. Наталія майже 20 років замужем за музикантом Рікардо Мольо, від якого ростить сина. А актор зустрів своє кохання в 2007-му - ним стала модель Марія Сусіна. Жінка подарувала йому трьох дітей, про що він навіть не міг мріяти: ще в юності акторові діагностували рак.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наталія Орейро попросила Росію надати їй громадянство

Як повідомляв портал Знай.ua, акторка Наталія Орейро показала свіжі фото в спокусливому образі

Також Знай.ua писав, Наталія Орейро переключилася на футболістів.