Наталія Орейро – зірка латиноамериканських серіалів 90-х, жива і яскрава актриса, талановита співачка і модель. Ця пекуча красуня особливо запам'яталася глядачам по серіалу "Дикий ангел", в якому зіграла головну роль. За розвитком стосунків героїв Орейро і Факундо Арани стежив увесь світ, в тому числі й українці. Ім'я Мілагрос – так звали героїню Орейро – приросло до актрисі і стало невіддільним. У тому ж році на екрани вийшла романтична комедія "Аргентинець в Нью-Йорку", що поклала початок музичної кар'єри Орейро. Вона записала для стрічки пісню "Que si, que si", яка згодом увійшла до її дебютний альбом.

43-річна актриса активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями зі свого життя. Так, в цей раз Орейро потішила шанувальників незвичайними спокусливими фото, на яких позує у цікавій локації. Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в стильному костюмчику, який складається з короткої спідниці і невеликого піджака, під яким у неї чорна блузка з приголомшливим декольте, при цьому ліфчик під блузку Наталя не наділа. Її волосся зібране у високий тугий хвіст, а на її обличчі яскравий вечірній макіяж. Фанати почали активно обговорювати її новий образ, засипає компліментами в коментарях, деякі запитують актрису її рецепт молодості, адже вона виглядає просто приголомшливо.

До речі, нещодавно ми писали, що Наталія Орейро перетворилася на дівчинку-підлітка. Актриса потішила шанувальників незвичайними фото, на яких позує в кокетливому образі. Перед камерою зоряна красуня з'явилася в спокусливому чорній сукні з широкими білими рукавами, декороване незвичайним поясом. Волосся Наталії трохи завите, незвично укладені і прикрашені кокетливими білими шпильками, а на її обличчі яскравий макіяж з червоною помадою.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, "Дикий ангел" Орейро показала "крила" на червоній доріжці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Дикий ангел" Орейро націлилася на місце Депардьє.

Також портал "Знай.ua" писав, що Наталія Орейро переключилася на футболістів.