Наташка Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. В цей раз Наташка показала миле фото з літнього променаду, на якому з'явилася в цікавому образі. На прогулянку Наташка вийшла у довгій джинсовій спідниці і короткому помаранчевому топі, а доповнила свій образ стильними темними окулярами. У підписі до фото дівчина залишила трепетне послання своєму коханому.

"На місці лонгріду хочу написати, що ти змушуєш мене посміхатися. Р ❣️. Я так люблю говорити про тебе – мої очі горять так, немов я зможу освітити цілу вулицю ними. Щасливе літо, а попереду ціле життя, яку хочу витратити на навчання, вивчення нових сфер, вивчення мов, читання книг і наповнення свого мозку корисними ніштяками. Вічна боротьба дієта і спорт Сон або встати раніше. «Мені нічого надіти» і «куди подіти весь непотріб з шафи». Стільки протиріч, але якийсь позитив так і пре зсередини. Хочеться дивитися на світ крізь рожевий фільтр, щоб все було чудово, а поруч були #мої", - трепетно написала Наташа, ніж зворушила фанатів до сліз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.ua" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.