Популярна українська телеведуча Алла Мазур зважилася розповісти про свого 12-річного сина Артема. Зараз у жінки почався літню відпустку і вони багато часу проводять разом.

В Instagram Алла не тільки розмістила фотографії з сином-підлітком під хештегом #нашелітовдома, але і розповіла про захоплення сина. Виявляється, Артему подобається екстрим, - виконувати трюки на самокаті.

Алла Мазур, як турботлива мама, занурилася у світ сина і навіть почала вивчати термінологію хобі Артема. Удвох вони вирушили в спеціальний скейт-парк.

"Дизьастер, Банік Дизьастер, дроп в скат і дроп зі схилу ... Вивчаю нові слова - і нове захоплення сина. Точніше, захоплення вже не нове) Але тільки відпустку дав можливість поїздити з ним в спеціальний скейтпарк. І побачити зблизька, який крутий штукою може бути трюкової самокат) Що таке в ньому дека, стакан, гріпси і пега - я вже знаю. Тепер придивляюся до тонкощів виконання трюків. І треба бачити, який щасливий Артем, що мама зацікавилася його улюбленим заняттям! Хоча на фото намагається зберегти максимально незалежний вигляд", - поділилась Алла Мазур.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також пост не залишився без уваги і прихильників Алли Мазур, які написали їй багато приємних слів і компліментів:

"Саме такі моменти і є найціннішими, і кращими в нашому житті. Розділяти захоплення своєї дитини, розуміти і бути його другом дуже класно!!! Ви такі молодці !!!)", "Такі прикольні нові слова, Які ви класні", "Круто, в мене син теж любитель трюків", "Прикольна штука! Артем молодець! А мама, напевно, поліглотом;)))", "Щастя Вашій родині і якомога більше позитивних емоцій!", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, здолала рак Мазур попередила українців про неминучу небезпеку.

Як повідомляв Знай. ua, син Алли Мазур став блондином, ведуча розповіла, як зважилася.

Також Знай. ua писав, що Алла Мазур відкрито розповіла, як лікується від раку.