Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, колишній народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка, поділилася зі своїми шанувальниками яскравим знімком із Закарпаття. Злата знайшла час і можливість навіть під час карантину провести концерт.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Злати Огнєвіч в мережі Instagram.

Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"#Закарпаття... Яка ж тут краса, хоч і концерти, але відчуття, що я на відпочинку. Місце Сили", - коротко підписала нову публікацію артистка.

На новому знімку можна помітити, що співачка позує на фоні закарпатських схилів, розводячи руками в сторони, неначе натякаючи на всю свою свободу і демонстрацію щастя. Буквально за кілька годин публікація зібрала більше тисячі лайків та коментарів з компліментами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Злата Огнєвіч заявила, що треба припинити бути тим, ким ти не є, і почати по-справжньому жити, відчувати і кохати.

Відповідне повідомлення улюблена артистка головного українського радикала Олега Ляшка оприлюднила на власній сторінці в Instagram, де вже встигла зібрати чималу армію прихильників. За її словами, не потрібно стежити за чужим думкам і робити те, що не бажаєте – треба просто прийняти себе і полюбити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Марічка, ти королева": українські зірки підтримали Падалко після інциденту з випавшим зубом.

Як повідомляв Знай.uа "Топ-модель по-українськи" з нетрадиційною орієнтацією засвітилася в кліпі незаміжньої співачки.

Знай.uа писав, "Чекав дозволу" – через 25 років в мережу витекло секретна фото Стейтема з легендами радянського спорту.