Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новими фото у розкішному будинку, на яких з'явилася у відвертому образі.

Ка видно, перед камерою балерина з'явилася, стоячи на величезній мармуровими сходами, вона знята з різних ракурсів, і на знімках практично порівнялася з величезною люстрою. Настя позує в коротенькому облягаючому платті, що ледь прикриває попу, вона і так і сяк крутиться перед фотографом. У підписі до публікації Волочкова написала: "Ранок починається з посмішки, радості і любові! Прокидатися в обіймах коханої людини – це неймовірне благо! Якщо немає приводу для посмішки і радість, створюйте його собі самі! І життя Вам теж посміхнеться! На щастя, кожен мій день наповнений радістю, і я завжди живу на позитиві. Гарного всім дня!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.