Зірка телевізійного серіалу "Мажор" Павло Прилучний останнім часом привертає значну увагу ЗМІ. Причиною цього став гучний розрив з дружиною Агатою Муценієце - пару вважали однією з найкрасивіших у російському шоу-бізнесі. Наразі актор вже розлучився і зустрічається з іншою відомою телезіркою Мирославою Карпович, яка зіграла найстаршу дівчину в сім'ї в серіалі "Татусеві доньки". Тим не менш, громадськість не залишає Прилучного у спокої і вимагає відновити сім'ю, що викликає у чоловіка досить гнівну реакцію.

Практично щодня соцмережі зірки серіалу "Мажор" атакують сотні фоловерів. Павлу дорікають, що він кинув дружину і дітей заради коханки і дають десятки порад.

На днях прилучний виклав в Instagram зворушливе фото зі сплячою дочкою. Саме цей стало приводом для нових порад.

Павло Прилучний, скріншот: Instagram
Павло Прилучний, скріншот: Instagram

"Видно, як чоловік хоче відновити сім'ю. Прилучний, я в тебе вірю. Агату ти любиш, і вона тебе, не будьте дурнями ", - йде мова в одному з коментарів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ви з глузду все посходили там! Жінка, прийдіть в адекват", - гнівно відписав Прилучний. Коли ж суперечка подовжилась, актор навіть запропонував жінці застрелитися.

Багато хто припускає, що Прилучний міг бути п'яним, коли писав коментарі - адже саме проблеми з алкоголем стали однією з причин розлучення з Муценієце.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мажор виявився тираном? Дружина "здала з потрохами" відомого актора.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зірку серіалу "Мажор" Прилучного покинула дружина - бив і постійно залякував.

Також Знай.ua писав, що Старшенька з "Татусевих доньок" попалася на вудочку одіозного актора - спав п'яний в чужому авто і бив колишню.