Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. 23 травня 2019 року красуня офіційно стала дружиною репера Потапа після більш ніж 10 років стосунків, які пара приховувала від чужих очей.

Численні шанувальники дуету залишилися в захваті від такої несподіваної новини, після чого майже щодня очікують хоч якогось поста або плітки про можливу вагітність Насті і поповнення в їх дружній родині. Фоловери вишукують у красуні круглий животик на фото, а деякі пішли навіть далі і вирішили не чекати біля моря погоди, взявши ситуацію в свої руки.

Так, на одному з фан-акаунтів Потапа і Каменських з'явилися забавні кадри, над якими хтось креативний попрацював за допомогою фотошопу. На "знімках" закохані тримають малюка біля пологового будинку, ходять з ним на пікнік і прогулюються на свіжому повітрі. При цьому вік дитини миттєво змінюється. Росте не по днях, а по годинах.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті від публікацій і тільки шанувальники без особливого почуття гумору взялися доводити, що фото - всього лише ретуш.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.