Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила нове фото, примірявши стильну сукню білого кольору з чорними вставками і босоніжки на високому підборі, які, за словами самої красуні, "живуть" в її гардеробі з 2014 і 2013 років відповідно.

Так, артистка вирішила видати 7 правил власного стилю, яким надихаються тисячі жінок по всій Україні. Ольга зазначає, що ніколи не купує одяг з розпродажів, вибирає однотонні костюми і стежить, щоб річ поєднувалася не більше ніж з трьома одиницями гардеробу.

7 особливостей мого стилю 1. Ніколи не купую одяг з позначками «final sale”. Це переважно те, що нікому не підійшло. І низька ціна - не причина купувати зайве. 2. Обираю одяг однотонний. Кольори - зрозумілі, базові, що комбінуються між собою - чорний, білий, кремовий, сірий. Червоний - мій рятівний колір, одягаюся так, коли хочеться рясних компліментів. Візерунки та ядючі тони дуже примхливі. Невдало підібрані, дешевлять та старять. 3. Маю знакові плаття «довгожителі». На фото - сукенка від @luviofficial, 2014 року, та босоніжки @celine 2013 4. Не перу те, що прати не можна. Знаю, хімчистка - задоволення не для економних, але це єдиний вихід врятувати гардероб. 5. Купую не гостромодні, а стильні речі. Для мене «плаття, яке носять всі в цьому сезонні» - уніформа, нехай і недешева. Люблю одяг дорогих тканин, вишуканих брендів, які на ринку понад 10 років, та такий,що пасує саме мені. 6. Дбаю, щоб нова річ комбінувала я щонайменше з трьома одиницями мого гардеробу. 7. Не копіюю стиль дочки @zlata_mitchell . Хоча визнаю - Злата модна дівчина. Нема нічого гіршого, ніж п’яна жінка, або та, яка молодиться.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".