Учасник гурту "Время и стекло" Позитив прийняв танцювальний виклик від української реперки Alyona Alyona - знаменитості зустрінуться на паркеті популярного шоу "Танці з зірками".

Співак виклав короткий гумористичний ролик, у якому промовляє заповітні для своїх фанатів слова: “Я приймаю виклик від Альона Альона. Побачимось на паркеті” на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Надя Дорофєєва та Позитив
Надя Дорофєєва та Позитив, vlasno.info

Ролик показує як артист у своїй машині вмикає радіо, проте з нього лунає тема телешоу “Танці з зірками” каналу “1+1”. Позитив перемикає канали, проте там та сама мелодія. Після цього цю ж мелодію йому грає його холодильник, а також комп'ютер. Через декілька секунд, вже на дивані, Позитив чує голос Альони Альони, яка кличе його на паркет. На артисті змінюється звичайний одяг на бальний костюм і він погоджується на виклик. Окрім того, він передає естафету викликів далі - можливо до проєкту доєднається співак Сергій Танчинець.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

“Танці з зірками” - один із найпопулярніших танцювальних проєктів українського телебачення. На паркет виходять професійні танцюристи у парі з зірками естради, кіно і спорту. Професійне журі щотижня оцінює успіхи конкурсантів. Декілька років тому виникла традиція кидати виклик артисту, якого хочуть покликати на паркет. Так створюється інтрига, збільшується кількість розважального відео у соціальних мережах.

Фанати Позитива надзвичайно схвильовано прийняли звістку про участь кумира у шоу, тоді як інша частина суспільства поставилась до цієї новини прохолодно, навіть скептично.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.