В Україні стартувала соціальна кампанія "Карпати. Місце Сили" зі збереження природи та унікальної гірської системи на заході країни. Ініціатива співачки Руслани мала стартувати на початку 2020 року з показу в кінотеатрах відео під назвою "Спасіння", але карантин порушив усі плани.

Читайте Знай в Google News!

Карпати, скріншот з відео
Карпати, скріншот з відео

Також після масштабних повеней на Західній Україні автори кампанії вирішили стартувати проєкт на онлайн-майданчиках, про що й повідомила співачка на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, в публікації на знімках Руслана позує босяка на скелі, при цьому демонструючи свою гарну фізичну підготовку. У публікації вона описує любов до лісу в Карпатах, а також важливість його збереження. Можна помітити, що на фото співачка по-справжньому насолоджується природою.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Карпати - це не просто регіон і не лише України! Це є перлина! Перлина України. Перлина Європи. Перлина світу. Ми так це відчуваємо і так про це говоримо. Це наше позиціонування", - зазначила Руслана.

Руслана, скріншот Instagram

Руслана, скріншот Instagram

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Закарпатті незвичайний гризун потрапив на камеру.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Прикарпатті туристи знайшли людину, якій потрібна допомога.

Також "Знай.uа" писав, що повінь в Карпатах створила унікальний каньйон.