Відома українська співачка Ірина Федишин зі своїм чоловіком Віталієм Човником відпочивають у Болгарії. Так зіркова пара вирішила відсвяткувати 14-ту річницю свого весілля.

Ірина і Віталій. Фото: Facebook

Проте "медовий місяць" виявився багатим на пригоди. Дорогою із машиною подружжя стався казус - з'явилася тріщина на лобовому склі, що розросталася впродовж усієї поїздки. Про це Федишин розповіла в своєму Інстаграмі у доволі незвичній манері.

Коли Ірина з чоловіком дібралися до пункту призначення, тріщина вже сягнула 50 см, як розповіла співачка. Їй довелося повністю замінити скло. "Що цікаво, що вартість цієї послуги на 50% дешевша, ніж в Україні," - додала вона.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Однак, здається, пригода зовсім не засмутила виконавицю і не позбавила її оптимізму. Навпаки, Ірина записала незвичайне відео в Інстаграм, на якому з усмішкою пролізла з водійського сидіння на капот, чим дуже порадувала своїх фанатів.

Ірина Федишин. Фото: Facebook

Співачка у відпустці одягається яскраво і відкрито, випромінюючи легкість і позитив та показуючи на власному прикладі, що навіть пандемія - не привід перестати насолоджуватися життям.

Ірина Федишин. Фото: Facebook

Нагадаємо, що поки Камєнських розважається у Туреччині, Потап відправився підкорювати Америку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Леся Нікітюк у купальнику спокусила водія ле маршрутки.

Також "Знай.ua" писав, куди українці можуть спокійно летіти на відпочинок: перелік країн.