Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала фанатів новиною, що народила сина, причому на пологах був присутній і чоловік Віри - Роман Дуда. А в цей раз молода матуся похвалилася шанувальникам незвичайною фотосесією в новому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Віра з'явилася в стильному вбранні - на ній яскравий подовжений піджак трендового гірчичного відтінку, під яким нічого немає. У співачки нова зачіска, її волосся красиво укладені, на обличчі яскравий професійний макіяж, а на шиї оригінальна прикраса. У підписі до публікації Кекелія написала: "У новому для себе кольорі в новому сезоні @zhenskiykvartal_official. Ніколи не дізнаєшся, що тобі підходить, поки не спробуєш. Фото @marta_adamchuk. MakeUp @alenamagic_". Фанати в захваті від нових фото Віри, користувачі захоплені, як швидко вона відновилася після пологів, красуню засипають компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще