Музикант Сергій Бабкін вразив інтернет несподіваним дуетом з акторкою студії "Квартал 95" Оленою Кравець. Це стало дебютним творчим експериментом для фронтвумен "Вечірнього Кварталу".

Олена Кравець є авторкою речитативу, що лунає у перерві між куплетами. Прем’єра спільної для двох знаменитостей пісні "Спалах" відбулася на Youtube каналі Бабкіна.

У анонсованому mood-відео відображено творчий процес створення пісні, "спалах", що трапився на студії.

В інтерв'ю ведучій програми "Світське життя" телеканалу "1+1" Катерині Осадчій, Сергій Бабкін розповів, що ідея зазначеної колаборації виникла у нього у процесі написання пісні. Артист вирішив залучити до її сюжету жіночий погляд, і запропонував своїй палкій шанувальниці - Олені Кравець створити власну частину повісті.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Скріншот: Youtube

У підсумку "Спалах" Сергія Бабкіна та Олени Кравець – історія про власні "перші спалахи" почуттів із коханими людьми.

Скріншот: Youtube

"Спалах – це моя особиста історія кохання, моє розуміння того, як вона зароджується. Це спалах, який відбувається один раз в житті. А Олена привнесла жіночий погляд в мою чоловічу історію. І мій підтримала. У всій її прозі є згода, власне розуміння того, про що я кажу. Я знав, що Олена знайома з моєю творчістю, посилом, він їй близький. Тому у мене народилася ідея запропонувати їй такий творчий експеримент. Я дуже хочу поділитися ним зі слухачами!"

– зауважив Сергій Бабкін.

Нагадаємо, що Дорофєєва з пай-дівчинки за секунду стала брутальною байкершею - відео підірвало ТikTok.

Як повідомляв портал "Знай.ua", невгамовна Джамала відвезла трьох коханих чоловіків в теплі краї.

Також "Знай.ua" писав, що Ірина Федишин вилізла на капот з водійського сидіння та розповіла, що з нею сталось.