Олена Шоптенко – відома українська танцівниця і хореограф, яка 10 років тому в парі з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським перемогла в шоу "Танці з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Молода мама активно користується Instagram і часто радує численних шанувальників яскравими фотографіями і відео зі свого життя. Так, в цей раз Олена опублікувала на своїй сторінці милі кадри, а в підписі до них зазначила, що колись з жахом дивилася на відпочиваючі сім'ї з маленькими дітьми.

"Мені здавалося, що це складно назвати відпочинком 😅 Тепер же виїжджати зі своєю дитиною і спостерігати за її першими враженнями в нових місцях - це одне з найприємніших задоволень! ❤️ Правда, все ще жах викликає кількість сумок з речами і всім необхідним для дитини 2 років! 😳😁 Цей той випадок, коли у мами одна маленька сумочка, а у сина їх 15 великих! 🤦♀️😂 Але ж колись було інакше 🤷♀️😁

Знайомо? Може є у когось лайфхаки як мінімізувати кількість взятих з собою дитячих речей? Бажано, щоб не чіпати залишок маминих 🙄😉"- написала Шоптенко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На фото 32-річна танцівниця позує в купальнику зі своїм дворічним сином Олексієм, який міцно обіймає маму і, мабуть, не збирається її відпускати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олені Шоптенко запропонували зробити тату.

Як повідомляв портал Знай.ua, Шоптенко розкрила секрети успіху: "Незручна відповідь".

Також портал Знай.ua писав, що Олена Шоптенко зізналась, який жіночий недолік заважає їй жити.