Компанію Філіпу Кіркорову на Криті склала його подруга Ані Лорак, яка нещодавно також прибула на грецький острів для відпочинку. Співачка після розлучення з чоловіком Мурат Налчаджиоглу на початку минулого року подорожує по світу зі своєю 9-річною донькою Софією.

Читайте Знай в Google News!

Давні знайомі вирішили разом пограти в гольф. До слова, артисти пов'язані не просто дружніми відносинами: Філіп є хрещеним батьком доньки Ані.

Король російської естради поділився в соцмережі Instagram фотографією, де вони позують на полі, обпершись на ключки.

Кіркоров був в яскравих шортах, чорній футболці з принтом і кепці. Лорак красувалася в білій мереживній сукні, витончено схрестивши ноги.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Настрій на тиждень залежить від проведення часу в понеділок! А компанія - визначальний фактор! Будь ласка, не треба відволікати нас з Ані від ідеального життя", - написав Кіркоров.

Варто відзначити, що компанія для відпочинку у Філіпа постійно змінюється. Зовсім нещодавно співак розважався разом з донькою Аллою-Вікторією і сином Мартіном, а також Тіматі та його донькою Алісою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ані Лорак піддалася ностальгії, тусовки з Міком Джаггером і Лондон.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак вирвалася з Росії, незважаючи на карантин.

Також портал Знай.ua писав, що Ані Лорак випадково показала нову зовнішність Ігоря Крутого.