Марину Кохал, вдову репера Енді Картрайта (справжнє ім'я Олександр Юшко), звинуватили в його вбивстві.

Читайте Знай в Google News!

Слідчий комітет РФ опублікував відео слідчого експерименту за участю Марини Кохал – вдови репера Енді Картрайта. Коротке відео слідчого експерименту комітет залив на свій YouTube-канал.

У ролику видно, як Кохал щось розповідає правоохоронцям у під'їзді, жестикулюючи при цьому руками, а потім показує слідчим диван, на якому вона нібито знайшла свого чоловіка, уродженця Чернігівської області, мертвим. Також на кадрах видно, як копи привозять вдову музиканта в наручниках на місце слідчого експерименту, ведуть під конвоєм і відвозять назад.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Репер планував кинути дружину і піти до коханки. Про це повідомляє Telegram-канал Life Shot.

Як стало відомо, слідчі, які ведуть справу, вдалося це з’ясувати після вивчення особистого листування репера з дружиною.

Відомо, що Енді кілька разів залишався у неї ночувати. Також слідчі з’ясували адресу коханки і допитають її вже найближчим часом.

Як відомо, слідство пред'явило звинувачення дружині вбитого в Санкт-Петербурзі репера Енді Картрайта (Олександра Юшка) за ч. 1 ст. 105 КК РФ (вбивство).

За версією слідства, у пари виник конфлікт, в ході якого жінка вбила чоловіка. Після цього, щоб приховати сліди злочину, вона розчленувала його тіло.

Вдова репера, фото: youtube
Вдова репера, фото: youtube

3 серпня 2020 року судом задоволено клопотання слідства про обрання стосовно обвинуваченої запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина відомого українського репера розчленувала чоловіка на очах у дитини — склала рештки в пакет і зателефонувала адвокатові

Як повідомляв портал Знай.uа, російську вдову українського репера Картрайта звинуватили у вбивстві - не приймав наркотики.

Також Знай.uа писав, син загиблого російського репера зробив ДНК-тест на спорідненість: суд показав результат.