Мер'єм Узерлі – європейська і турецька актриса, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому проекті "Величне століття". Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Тепер актрисі складно дізнатися горду Хюррем-султан – вона зробила пластику обличчя, змінила зачіску і здорово схудла.

Читайте Знай в Google News!

На свіжих фотографіях в Instagram Мер'єм Узерлі виглядає вельми молодо і стильно. А недавно актриса показала кокетливий фото, на якому позує у спокусливій образі. Як видно, красуня відображена в тьмяною кімнаті, вона сидить на стільці в цікавій позі. Для фотосесії Мер'єм наділу темне плаття на тонких бретельках, одна з яких по-зрадницькому сповзла, оголивши груди. Волосся зірки розпущені і розпатлане, на її обличчі легкий макіяж, вона весело сміється і не дивиться в камеру. Фанати в захваті від нового фото Мер'єм Узерлі, її засипають компліментами в коментарях до публікації, багато хто відзначив як молодо і свіжо вона тут виглядає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.