Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька 3 серпня святкувала день народження. Зірці виповнилося 28 років.

Цього року співачка планувала святкувати іменини у Нью-Йорку, США, але через карантин поїздка за кордон зірвалася. Тож ніякої вечірки з нагоди дня народження влаштовувати не збиралася. Але друзі та родичі артистки потайки вирішили підготувати для неї сюрприз.

Заріцька розповіла Знай.ua, який неочікуваний подарунок отримала на день народження.

Саша Заріцька з сестрою та мамою, фото з архіву зірки
Саша Заріцька з сестрою та мамою, фото з архіву зірки

Саша і гадки не мала, що всі її близькі друзі, колеги та родичі зібралися в одному місці та чекали на неї, аби привітати. Якщо вона не потрапила до Нью-Йорка, "Нью-Йорк" знайшовся у Києві.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я кожного року святкую свій день народження на повну, але на свій 28 рік не хотілося святкувань. Тому мої друзі, родина та колеги зробили для мене грандіозний сюрприз, в моєму улюбленому барі. Це була справжня американська вечірка, з діджеєм, караоке і ведучою, на роль якої теж в якості сюрприза погодилась Міла Єремеєва! Я була в захваті! Вечірка тривала до світанку!" - зізналася співачка.

За словами Саші, New York party на честь її дня народження надовго запам'ятається. Всі знають, що вона обожнює співачку Ріанну, тому друзі Заріцької підготували плакати з американською зіркою, але на місце її обличчя наклеїли обличчя Саші. Було багато і інших моментів, пов'язаних саме з американською культурою.

Саша Заріцька, фото з архіву зірки
Саша Заріцька, фото з архіву зірки

Хоча святкування тривало майже до світанку, вже вранці Саша знімала новий випуск б'юті блогу, якого так чекаїть її шанувальники.

Нагадаємо, Олександра Заріцька вирішила розширити сферу діяльності та поповнила ряди б'юті-блогерів. Артистка запустила на YouTube-каналі KAZKA рубрику, присвячену красі та макіяжу.

У відео співачка ділиться б'юті лайфхаками, говорить про косметичні новинки та підбирає образи разом зі спеціальними гостями. Першим гостем став блогер-візажист Єгор Андрюшин.

Раніше повідомлялося, що Саша Заріцька приміряла на себе образ "блакитна хвилька".

Також Знай.ua писав, що гурт Kazka зачарував швейцарських хлопців Kadebostany у новому кліпі.

Крім того, солістка гурту Kazka Олександра Заріцька спеціально для одного з українських телеканалів провела екскурсію своєю кімнатою.