Соня Євдокименко - онука легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також вчиться в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото та відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

А в цей раз Соня поділилася з багатотисячною аудиторією милим селфі перед дзеркалом. У кадрі внучка Ротару постала в досить сміливому образі - яскравому рожевому топі, який оголив її плечі, і помітному макіяжі.

"На знімальному майданчику. Граючи з кольором 🎨🌸💫", - лаконічно підписала фотографію дівчина.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

До слова, в коментарях користувачі соцмережі захоплюються зовнішністю Соні, засинаючи її компліментами.

"Я закохався", "Улюблена", "Дивовижна", "Ідеально", - пишуть підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Соня Євдокименко записала невелике відео, на якому вирішила поділитися власними секретами краси і навіть видати кілька лайфхаків.

Як повідомляв портал Знай.ua, внучка Ротару Соня Євдокименко несподівано опинилася в селі: "Втеча".

Також портал Знай.ua писав, що син української співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко поділився милим архівним фото, на якому його можна побачити разом з дружиною Світланою.