Соня Євдокименко – внучка легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і в цей раз Соня показала в мережі чарівний знімок, на якому з'явилася в незвичайному образі і в цікавій локації.

Як видно, Соня сфотографувала себе сама на красивій галявині на фоні чудового пейзажу. Вона насолоджується сонечком і свіжим повітрям на природі. На прогулянку красуня вийшла в спокусливому світлому купальнику цікавого фасону, поверх якого накинула теплу кофту. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі немає макіяжу, лише сліпуча усмішка. У підписі до публікації Євдокименко написала: "Поцілована сонцем". Фоловери дівчата не пройшли повз і почали активно обговорювати її публікацію, засипає компліментами і захоплюючись її чарівним чином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.