Соня Євдокименко – юна онучка Софії Ротару, дівчина, як і бабуся співає, ще вона займається моделлінгом, і вчиться в Нью-Йорку. Соня активний користувач Instagram, де радує своїх шанувальників новими фото і відео зі свого життя. Нещодавно дівчина виставила розкішне чорно-біле фото, позуючи лише в коротенькому топіку і обтягуючих штанях, засвітивши струнку фігуру.

Фолловери залишилися в захваті від стильного образу Соні, засипавши її компліментами: "Фотографія вийшла просто вогонь", "Яка ж ти красива", "Чудове фото 😍така жіночна і красива 😍👍", "Це просто шедевр, а не фото 😻настільки тут все ідеально, що не передати словами", "Така біла і повітряна 😍 чарівне фото", "Дуже кльове фото вийшло😍🔥", "Яка поза цікава".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, онучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що онучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.