Соня Євдокименко – 18-річна модель і співачка, яка є онукою відомої співачки Софії Ротару. Її навіть назвали на честь зіркової бабусі. Соня регулярно виставляє в Instagram свої фото, демонструючи фігуру і почуття стилю. А нещодавно батько дівчини, Руслан Євдокименко, похвалився гарною новиною - тепер юна знаменитість буде вчитися в дуже престижній Новій школі дизайну Парсонс (Parsons The New School For Design) в США.

"Ось і настав перший навчальний день нашої дівчинки! Удачі тобі і нехай все буде добре!!! 🙏🏼❤️ ", - поділився радістю Руслан. Варто відзначити, що раніше навчальний заклад закінчували Том Форд, Донна Каран, Марк Джейкобс і інші імениті модельєри. Вартість елітного навчання - від 46 820 доларів в рік, а ще це одне з улюблених місць російської "золотої молоді".

Читайте Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Відмінні новини!

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, онучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що онучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.