Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно артист виклав кумедний кадр, відпочиваючи на зеленій галявині їх з дружиною Лілілєю заміського будинку. Так, артист, позуючи в спортивному костюмі, розставив руки і ноги, ніби намагається "перепливти" газон і пожартував, що такий відпочинок може бути краще Туреччини. При цьому Влад зазначив, що миле фото зробив його маленький син Леон і подякував хлопчику.

А не ці ваші туреччини... Синку, дякую за фото!..🤗

Фолловери не пройшли повз: "Чудово! Синку 👏👏❤", "👏👏👏👏👍 треба ж який кадр піймав", "Супер фото!!!Синку молодець!!!🤗👍", "Вау🔥🔥🔥", "А де парашут ????😊😉", "😍😍Називається фото 📸""Після вихідних розслабуха"Так тримати.👍Доречі Влад на фотках круто виглядаєш💞😍", "Здалося винирюєш брасом з газону...", "👍🤩👏👏👏 супер! 😉", "Круте фото вийшло 🔥🔥🔥👏👏👏Синові респект 👍👍👍🤗", "Літачок✈️🛩️✈️🛩️✈️🛩️✈️".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.