Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. 53-річна знаменитість виставила яскраву серію селфі, позуючи в незвичайному для своєї аудиторії образі. Так, артистка приміряла перуку, перетворившись з головної блондинки України на кучеряву руденьку.

Так, артистка розповіла, що не змогла приїхати в цьому році на зйомки серіалу "Блондинка" в Польщу, хоча їй навіть купили квитки, але не змогли домовитися з суворою поліцією. У стрічці красуня грає роль Оксани, а її чоловіком є популярний польський актор Анджей Грабовський.

Dziękuję moim polskim kolegom i przyjaciołom !❤️ Цього року,на жаль,не змогла поїхати на зйомки чергового сезону серіалу «Блондинка» з причини карантину..😳😕. І квитки вже на літак мені купили,чекали у Супрашлі і Варшаві,але ніяк не змогли домовитись з польською поліцією,яка до речі,дуже сувора,одразу з літака на карантин і двічі на день приходить перевіряти,чи в номері людина..😧😠 Якщо порушив,позбавлення на 5років в‘їзду до країни!😡 Гортайте фото,можна подивитись уривок,де я граю Оксану разом з прекрасним партнером,моїм чоловіком за сюжетом,якого грає дуже відомий польський актор Анджей Грабовський!🎬 Дякую всій команді,моєму агенту Edwin Bażański за творчу співпрацю і до нових зустрічей !❤️ będziemy więcej pracować🎬✋🏻!

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.